AFET BÖLGESİ YARDIM KAMPANYASI

SAYIN VELİLERİMİZ VE DEĞERLİ ÖĞRENCİLERİMİZ,

Okulumuzda Şişli Kaymakamlığı  koordinesinde afet bölgesine ulaştırılmak üzere gıda yardımı kampanyası başlatılmıştır.

·       Afet bölgesinin durumu göz önüne alındığında bu yardımların sürekli olacağı aşikardır.

Yardım için istenilen ürünler sınıflar bazında düzenlenmiş, öğrencilerimize dağıtılmış ve gerekli açıklamalar eklenmiştir.

Sınıf bazında istenen ürünler düzenli olarak sınıf bazında değişecektir.

BUNDAN BAŞKA,

·       Durumu uygun olan velilerimiz durumuna göre 1 ya da daha fazla  gıda kolisi hazırlayıp okulumuza  teslim edebilir.

·       Gıdaların son kullanma tarihine dikkat edilmelidir. Yardımlarınız Kaymakamlığımız koordinesinde Kahramanmaraş Türkoğlu ilçesine gönderilecektir.

·       Koli olarak yardım etmek isteyen velilerimizi aşağıdaki malzemeleri bir koli yapıp okulumuza beklemekteyiz.

YARDIMLARINIZ VE GÖSTERECEĞİNİZ İLGİ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİZ.

Gönderilecek / Hazırlanacak kolilerin içinde aşağıdaki malzemelerin olması tercih edilmektedir:

DEPREM İLLERİNE GİDECEK STANDART MALZEME KOLİSİ VE İÇERİSİNDE BULUNAN ÜRÜNLER LİSTE VE MİKTARLARI

SIRA NO

ÇEŞİT