Etiket Sonuçları: 2023

Düzenli olarak yaptığımız YKS denemelerimizin biri daha gerçekleşti. Hedeflerimiz yüksek, çabamız tam. Öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

TÜM PAYDAŞLARIMIZIN DİKKATİNE !

16/10/2023 TARİHİ İTİBARI İLE DEĞİŞMİŞTİR. TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE VEVELİLERİMİZE DUYURULUR.

YENİ DERS PROGRAMINA ULAŞMAK İÇİN LÜTFEN AŞAĞIDAKİ BAĞLANTILARI KULLANINIZ.

SAYGIDEĞER VELİMİZ VE DEĞERLİ ÖĞRENCİMİZ,

2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 11.09.2023 TARİHİNDE SABAH 08.30'DA YAPILACAK AÇILIŞ TÖRENİNDEN SONRA BAŞLAYACAKTIR. ÖĞRENCİLERİMİZİN SAAT 08.15 SAATİNDE OKUL KIYAFETLERİ İLE OKULUMUZUN BAHÇESİNDE BULUNMALARI ÖNEM ARZ ETMEKTEDİR.

BU YIL HAZIRLIK SINIFINA BAŞLAYACAK ÖĞRENCİLERİMİZİN GEÇİCİ SINIFLARINI  AŞAĞIDAKİ LİSTELERDEN YA DA E-OKULDAN ÖĞRENEBİLİRSİNİZ. ÖĞRENCİLERİMİZİN ARASINDA HALİHAZIRDA HAZIRBULUNUŞLUK SINAVINA GİRMEYEN ÖĞRENCİLERİMİZ VARDIR.  HAZIRBULUNUŞLUK SINAVINA GİRMEMİŞ ÖĞRENCİLERİMİZ PAZARTESİ SABAHI İDARE İLE İLETİŞİME GEÇMELİDİRLER.

HAZIRLIK SINIFI  MUAFİYET SINAVI İNGİLİZCE DERSİNDEN İKİ OTURUM OLARAK 14/09/2023 TARİHİNDE İKİ OTURUM OLARAK VE TÜRK DE SINAVI  DA 15/09/2023 TARİHLERİNDE YAPILACAKTIR.

HAZIRLIK SINIFLARININ KESİN SINIF LİSTELERİ 16/09/2023 TARİHİNDE E-OKUL ÜZERİNDEN VE BURADAN İLAN EDİLECEKTİR.

SINIFLARIN DERS PROGRAMI İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ.

TÜM ÖĞRENCİ, ÖĞRETMEN, VELİ VE DİĞER TÜM PAYDAŞLARIMIZA YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA SAĞLIKLI, HUZURLU VE BAŞARILI BİR EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI DİLERİZ.

ÖNEMLİ NOT: OKULDA DERS KİTAPLARI DAĞITILACAĞI İÇİN ÖĞRENCİLERİMİZİN HAZIRLIKLI GELMELERİ GEREKMEKTEDİR.

HAZIRLIK SINIFLARI İÇİN KAYITLARDA YAPILACAK İŞ VE İŞLEMLER

2023-2024 HAZIRLIK SINIFI OLARAK OKULUMUZA BAŞLAYACAK OLAN ÖĞRENCİLERİMİZ,

Sayın velimiz, öğrencinizin öğretim hayatının bir kısmının bir "salgın" ortamından sonra büyük bir sınavdan başarı ile geçerek ŞİŞLİ ANADOLU LİSESİ'ni kazanmasından dolayı sizleri yürekten kutluyoruz. Bu başarının gelecekte ülkemize, insanlığa ve çocuğunuzun kendi geleceğine ŞİŞLİ ANADOLU LİSESİ'nde alacağı etkili ve çağdaş eğitimi ile yansıyacağına inanıyoruz. Okulumuz bugüne kadar kuruluş amacına uygun olarak bilimsel düşünen, araştıran, çağdaş, milli-manevi kültürel değerlere sahip, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı bireyler yetiştirmiştir. Bundan sonra da aynı hedeflere daha kararlı bir şekilde ulaşmaya devam edecektir.

Okulumuz İstanbul'umuzun köklü bir Anadolu Lisesi geleneğine sahip sayılı okullardandır. Güçlü öğretim kadrosu ile geleceğinizi belirleyecek olan başarı yolunun taşlarını hep birlikte döşeyeceğiz. Şişli Anadolu Lisesi'nde geçireceğiniz hazırlık sınıfı dahil 5 yıl boyunca çok yönlü bireyler olarak yetişmeniz için azami çaba göstereceğiz. 5 yıllık eğitiminiz tamamlandığında vizyoner ve entelektüel, en az bir yabancı dili akademik anlamda okuyan, yazan ve konuşabilen bireyler olarak okulumuzdan mezun olacaksınız. İyi bir üniversitenin ve elbette ki iyi bir mesleğin yolu iyi bir lise eğitiminden geçtiği herkes tarafından bilinmektedir.

Sizlere devletimizin imkânlarıyla en iyi eğitim-öğretim ortamını sunmaya çalışıyoruz. TYT-AYT, TÜBİTAK proje ve olimpiyat başarılarıyla haklı bir yere sahip olan okulumuzun fiziki imkânlarını ve hizmet kalitesini sizlerin de katkılarıyla en üst seviyeye çıkarmayı hedefliyoruz. Şişli Anadolu Lisesi ailesine katılmanız bizleri mutlu etmiştir. Veli olarak sizleri her zaman okulumuzda görmeyi arzu etmekteyiz. Okulumuzda her türlü hizmet Milli Eğitim Bakanlığı’mızın ve siz kıymetli velilerimizin gönüllü bağışları ile sunulmaktadır.

Şişli Anadolu Lisesi ailesi olarak bu duygu ve düşüncelerle sizleri selamlıyor, yeni eğitim-öğretim yılının hepimiz için hayırlı olmasını temenni ediyoruz.

Osman Nuri KUL

Şişli Anadolu Lisesi Müdürü