Etiket Sonuçları: DOĞAN

21 Nisan 2020 Salı günü saat 19.00'da Sayın Prof. Dr. Doğan CÜCELOĞLU hocamız, öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimizin yüksek katılımı ile okulumuzda ayda bir gerçekleştirdiğimiz programımızı içinde bulunduğumuz şartlardan dolayı ara vermeden devam ettirerek  Pandemi döneminde Hayata Dair Konuşmalar konulu son derece faydalı ve bir o kadar da sürükleyici online platformda 65 dakikalık bir  program gerçekleştirdik. Sayın hocamıza ve tüm katılan paydaşlarımıza çok teşekkür ederiz.

İl milli eğitim müdürümüz Sayın Levent Yazıcı Bey ve Şişli İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat Mücahit Yentür Bey okulumuza teşrif ederek bir nezaket ziyaretinde bulunmuşlar ve  bizleri onurlandırmışlardır.

İl Milli Eğitim Müdürümüze ve Şişli İlçe Milli Eğitim Müdürümüze bu nazik ziyaretlerinden dolayı Şişli Anadolu Lisesi ailesi olarak çok teşekkür ederiz.

Doğan CÜCELOĞLU  yine bizlerleydi.Ögrencilerimizle Hayata Dair  konu başlığında sohbet etti.Kendisini okulumuzda ağırlamaktan şeref duyduk.