Etiket Sonuçları: GÜNÜ

25 Nisan Dünya DNA Günü etkinlik ve deney çalışmalarıyla okulumuzda kutlanmıştır. Emeği geçen biyoloji zümresine ve  öğrencilerimize teşekkür ederiz.

21 Mart Dünya Şiir Gününde Danimarka’dan gelen kardeş okulumuzla Danca, İngilizce ve Türkçe dilinde şiirler okuyarak Dünya Şiir Gününü kutladık. Bazen birbirimizin dilini anlamasakta ortak duygularda buluşarak şiir  dolu bir gün geçirdik. Bu etkinlik için Edebiyat zümremize ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

14 Mart Pi Günü vesilesiyle kutladığımız matematik haftası etkinliklerimiz sürüyor. Düzce Üniversitesi ve İstanbul Teknik Üniversitesi öğretim görevlisi Prof. Dr. Müge KANUNİ ER bugün sınıflarımızda öğrencilerimizleydi. Matematik oyunları, teoremler ve bulmacalarla keyifli bir gün geçiren öğrencilerimizin matematik sevgisi daha da arttı. Hocamıza katkılarından ötürü çok teşekkür ediyoruz.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun.

Nesillerin yetişmesinde büyük rol oynayan, tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun!

23 EKİM MOL GÜNÜ

Avogadro Günü, kimya alanında bir ölçüm birimi onuruna kimyagerler ve kimya öğrencileri tarafından kutlanan bir gündür.

23 Ekim'de saat 6:02 ile 18:02 arasında kutlanır,çünkü ay-tarih biçiminde yazıldığında,tarih ve saat 6.02,10/23, Avogadro'nun rakamlarını içerir.

Mol, atomlar veya moleküller gibi kimyasal varlıkları ölçer.

Okulumuzda  23 Ekim Dünya Mol Günü kapsamında pano çalışmaları ve etkinlikler yapan kimya öğretmenlerimiz Esin Özlem KALAYCIOĞLU ve Kezziban GÜRZ rehberliğinde çalışan öğrencilere ve  tüm kimya zümresine özveriyle yaptıkları çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz.

8 MART DÜNYA EMEKÇİ KADINLAR GÜNÜ'NE ÖZEL OLARAK BASILAN İNGİLİZCE   THEŞAL TIMES DERGİMİZİN MART 2022 ÖZEL SAYISINI YAYINLAMAKTAN GURUR DUYUYORUZ. BU DERGİMİZİN DÜZENLENMESİNDE EMEĞİ GEÇEN İNİLİZCE ZÜMREMİZDEN BUKET ŞAHİN HOCAMIZA VE TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

DERGİMİZİ OKUMAK İÇİN LÜTFEN BURAYA TIKLAYINIZ. YA DA AŞAĞIDAKİ KAREKODU OKUTUNUZ.

AYRICA DERGİMİZİN KAPAK FOTOSUNUN KONUSU OLDUĞU YAPBOZ BULMACAYA ULAŞMAK İÇİN DE BURAYA TIKLAYINIZ.

OKUL AİLE BİRLİĞİMİZİN DEĞERLİ ÖĞRETMENLERİMİZ İÇİN HAZIRLAMIŞ OLDUĞU YEMEK VE KUTLAMA PROGRAMINI OKULUMUZ SEMİNER SALONUNDA GERÇEKLEŞTİRDİK. MÜZİK ÖĞRETMENLERİMİZ ŞAFAK ERKİNER, SEFER BOZTAŞ HOCALARIMIZ VE BİR GRUP ÖĞRENCİMİZİN HAZIRLAMIŞ OLDUKLARI MÜZİK EŞLİĞİNDE NEŞELİ ANLAR YAŞAYAN ÖĞRETMENLERİMİZE PROGRAM SONUNDA GÜNÜN ANLAMINA UYGUN PASTA KESİMİ YAPTIKTAN SONRA HEDİYELERİ VERİLDİ.

PROGRAMIN YAPILMASINDA BÜYÜK EMEKLERİ OLAN BAŞTA OAB BAŞKANIMIZ SERPİL İNTEPE HANIMEFENDİ OLMAK ÜZERE TÜM OAB ÜYELERİMİZE, MÜZİK ÖĞRETMENLERİMİZE, OKULUMUZ KANTİN İŞLETMECİSİNE, ÖĞRENCİLERİMİZE VE KATILAN TÜM ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

15 TEMMUZ 2016'DA GERÇEKLEŞEN HAİN KALKIŞMANIN 5'İNCİ YIL DÖNÜMÜNDE DEMOKRASİMİZE SAHİP ÇIKAN, VATAN İÇİN CANINI FEDA EDEN ŞEHİTLERİMİZİ RAHMET VE MİNNETLE ANIYOR, GAZİLERİMİZE ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUZ.

15 TEMMUZ'DA ÖRNEK BİR MÜCADELE SERGİLEYEN VE DEMOKRASİ SINAVINDAN BAŞARIYLA GEÇEN TÜRK MİLLETİ, MİLLET İRADESİNİN GÜCÜNÜ KANITLAMIŞ, HÂKİMİYETİN KAYITSIZ ŞARTSIZ MİLLETE AİT OLDUĞU GERÇEĞİNİ TÜM DÜNYAYA BİR KEZ DAHA GÖSTERMİŞTİR.

15 TEMMUZ'UN YIL DÖNÜMÜNDE ÜLKEMİZİN BEKASI İÇİN BU UĞURDA CAN VERMİŞ TÜM ŞEHİTLERİMİZE ALLAHTAN RAHMET DİLİYOR GAZİLERİMİZİ İSE MİNNETLE ANIYORUZ.

BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİN HEP SÜRMESİ DİLEĞİYLE 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN.

Haz

VARLIKLARI İLE GÜÇ VEREN, MADDİ VE MANEVİ HİÇBİR ZAMAN FEDAKARLIKTAN GERİ DURMAYAN, YAŞAM BOYU SEVGİSİNİ ESİRGEMEYEN TÜM BABALARIN, KENDİNİ "BABA" GİBİ HİSSEDENLERİN VE MÜSTAKBEL BABALARIN "BABALAR GÜNÜ" NÜ KUTLARIZ.

ANNELERİ ANMA AMACIYLA, SADECE ANNELER İÇİN KUTLANAN ONLARA OLAN SEVGİYİ, BAĞLILIĞI VE SAYGIYI TEMSİL EDEN ONLARI ANMAK VE ONURLANDIRMAK İÇİN KUTLANAN BU GÜNDE "BİR GÜN DEĞİL HER GÜN KIYMET BİLMEK DİLEĞİYLE. ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN.!".

ÖĞRECİLERİMİZİN HAZIRLADIĞI ANNELER GÜNÜ VİDEOSU İÇİN BURAYI TIKLAYINIZ.

Anneler günü vesilesi ile okulumuz annelerine bir gül vererek günlerini kutladık. Tüm annelerimizin anneler günü kutlu olsun.