Etiket Sonuçları: fotoğraf

ÖDÜL TÖRENİ VE SERGİ AÇILIŞI  11 HAZİRAN 2019 SAAT 11:00 'DA ŞİŞLİ ANADOLU LİSESİNDE YAPILACAKTIR.ÖDÜL VE SERGİLEME ALAN YARIŞMACILARI ÖDÜL TÖRENİNE VE SERGİ AÇILIŞINA BEKLİYORUZ.

ÖNEMLİ NOT:ÖDÜLÜNÜ ALMAYA GELEN YARIŞMACILARIN YANLARINDA ISLAK İMZALI ÖĞRENCİ BELGESİ VE NÜFUS CÜZDANLARIYLA GELMESİ ÖNEMLE RİCA OLUNUR

İstanbul genelinde okuyan lise öğrencilerine yönelik olarak düzenlediğimiz fotoğraf yarışmamızın sergisini ve ödül törenini düzenledik.

Şişli Anadolu Lisesi olarak düzenlediğimiz fotoğraf yarışmamıza 80 adet başvuru olmuş, dereceye giren eserler komisyon tarafından tespit edilmiştir. Ödül ve sergileme tarihleri daha sonra açıklanacaktır.

Şişli Anadolu Lisesi olarak İstanbul ili genelinde organize ettiğimiz liseler arası fotoğrafçılık yarışması başlıyor.