Etiket Sonuçları: gezi

12.Sınıflarımızla Boğaziçi Üniversitesi Rumeli Hisarı kampüsündeydik. Okulu tanıtan detaylı bir sunumun ardından kampüsü gezen öğrencilerimiz bu ayrıcalıklı kurumun atmosferini yaşamaktan son derece memnun olmakla birlikte sınava hazırlık sürecinde yorgunluk atma fırsatı da buldular. Öğrencilerimize YKS sürecinde başarılar diliyoruz.

Misafir öğrenciler ve öğrencilerimiz Ayasofya Camii, Yerebatan Sarnıcı ve Sultanahmet Camii ‘ni gezdiler. Gezi sonrası Kapalı Çarşı da alışveriş yaparak Tarihi Yarımada gezisini tamamlamış oldular. Öğrencilerimize rehberlik eden Çiğdem Mutlu Peremeci, Burcu Batmaz ve Serap Baştürk Özmen hocalarımıza emeklerinden dolayı çok teşekkür ederiz.

9. Sınıf öğrencilerimiz Erol KESMEZ hocamızın rehberliğinde İstanbul sanat müzesi ve İş bankası Cumhuriyet Sergisini gezdiler. Erol hocamıza ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

11.Sınıf ögrencilerimiz, edebiyat ögretmenlerimizin rehberliği'nde Tevfik Fikret'in hayatını okudular ve onu daha iyi tanımak icin büyük şairin evi olan Aşiyan Müzesini  ziyaret ettiler.

Okulumuz 11. sınıf öğrencileri tarih öğretmenimiz  Erol KESMEZ rehberliğinde Sultanahmet- Yerebatan Sarnıcı ve Ayasofya' yı gezdiler. Hocamıza ve Öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

İstinye Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi' ne düzenlediğimiz gezide 11.sınıf öğrencilerimiz okulun yeni kampüsünü  gezerek bilgi aldılar. Ayrıca Psikoloji bölümü öğretim üyesi Dr Beyhan Meriç, öğrencilerimize bölümün detaylarını anlatarak sorularını yanıtladı. Tüm öğrencilerimize üniversite yolculuğunda başarılar diliyoruz.

Pera müzesinde gerçekleştirdiğimiz,Okulumuz 11. sınıf öğrencilerinden oluşan  grupla müze gezisi ve atölye çalışması yaptık.Bu atölye çalışmasında işitme engelli öğrenciler, sosyal ve bedensel etkinliklerin yararını ön plana çıkaran ve yaşamlarında kültürel, sosyal ve sanatsal yönden gelişecekleri deneyimler kazanıyor. Eğitim yılı boyunca sürdürülen kaynaştırma atölyesinde, iş birliği yapılan kurum öğrencilerine; engelli öğrencilerin duygusal, davranışsal ve bilişsel özelliklerine ilişkin ön bilgilendirme yapılıyor. Sergileri kapsayan rehberli tur ve atölyede gerçekleşen ortak proje çalışmalarında; öğrencilerin sosyalleşme ve kendilerinden farklı grupları tanıma anlama; birbirlerinin yaşamlarına dokunarak farkındalık geliştirmelerine fırsat tanınıyor.

Pera müzesinde gerçekleştirdiğimiz, müze gezisi ve atölye çalışmasında, Bakırköy özyazıcı özel eğitim meslek okulu öğrencileriyle birlikteydik.Okulumuz hazırlık ve 11 sınıflarından oluşan  grupla çalışmalar yaptık.

Hisart Canlı Tarih Müzesi gezimizden kareler.

Newton Gezici Bilim Atölyesi Uçuş Simülasyonu Etkinliğinde hazırlık sınıfı öğrencilerimiz keyifli saatler geçirdiler. Boeing ve Scandinavian Air desteğinde yapılan bu etkinlikte öğrencilerimize önce temel uçuş eğitimi verildi, ardından kokpite geçen çocuklar gerçeğe yakın uçuş deneyimi yaşadılar.

ÖĞRENCİLERİMİZ RESİM MÜZESİNİ GEZDİLER.

BERLİN BELEDİYESİ VE ŞİŞLİ BELEDİYESİ İLE ORTAKLAŞA YÜRÜTTÜĞÜMÜZ AB PROJESİ KAPSAMINDA BİR GRUP ÖĞRENCİMİZ VE İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİMİZ ÇİĞDEM MP VE BURCU B. ALMANYA BERLİNDE  VALUE YOUR WATER PROJE SUNUMLARINI  GERÇEKLEŞTİREREK OKULUMUZU TEMSİL ETTİLER. ÖĞRENCİLERİMİZ VE ÖĞRETMENLERİMİZE EMEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Erasmus + Projesi Kapsamında Okul Müdürümüz Sayın Osman Nuri KUL , felsefe öğretmenimiz Serap KIRAL ve okulumuz öğrencileri Arya AKYÜZ, Ilgın ÖZDEMİR, Tuna UYSAL, Mehmet İhsan SÜRURİ ülkemizi en iyi şekilde tanıtmak amacıyla Svistov ' da farklı ülkelerden katılan öğrencilerle tanışıp hem de  "Felsefe Tarihinin Görünmez Yüzleri" adlı projemizi erasmus + programımız aracılığıyla ile orada bulunan paydaşlarımıza sunmuş oldular.

ÖĞRENCİLERİMİZ YAZ TATİLLERİNİ CERN MERKEZİNİ, AVRUPA BİRLİĞİ'NİN BAŞKENTİ BRÜKSEL'İ VE PARLAMENTOSUNUN BULUNDUĞU STRASBOURG'U ZİYARET EDEREK DEĞERLENDİRDİLER.

VİDEO

Öğremcilerimizle Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüsü´nü ziyaret ettik.

Okulumuz İngilizce öğretmenlerinden Didem TURHAN tarafından organize edilen gezi ile Bahçeşehir Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği Bölümü´nü ziyaret ettik.