Etiket Sonuçları: kahvaltı

Sayın Velimiz ;

Okulumuz Hazırlık Sınıfı öğrencilerinin velilerine yönelik 25 Eylül 2022 Pazar günü 10:00-12.00 saatleri arasında Şişli Öğretmenevi'nde kahvaltılı tanışma toplantısı düzenlenecektir. Bu müstesna günde birbirimizi ,öğretmenlerimizi ve velilerimizi daha iyi tanımak adına sizleri de aramızda görmek istiyoruz.

Kahvaltının Yapılacağı Yer : Şişli Öğretmenevi

Vişnezade Mah Hüsrev Gerede Cd No 57/1 Teşvikiye-Şişli Tel: 0 (212) 296 89 72 https://sisliogretmenevi.meb.k12.tr/

Kişi Başı Ücreti : 85 TL Buradaki bağlantıyı kullanarak formu kişi sayısı belirterek doldurup ücreti ile birlikte lütfen okula gönderiniz .

Not: Kahvaltı ücreti öğrenci tarafından öğrencinin kendi sınıfının sınıf başkanına teslim edilecektir.

Haz

Seminer döneminde öğretmenlerimizle beraber keyifli bir kahvaltı etkinliğinde beraberdik.

Şişli Belediye Başkanı Sn. Hayri İnönü´nün katılımı ile okulumuzda bir kahvaltı organizasyonu yaptık. Okulumuzu şereflendirdikleri için Sayın Başkanımıza teşekkür ediyoruz.