Etiket Sonuçları: kutlama

18 Mart Çanakkale Zaferi 109. yıl kutlama törenimizi büyük bir gururla gerçekleştirdik. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

KÜSKÜNLERİN BARIŞTIĞI, SEVENLERİN BİR ARAYA GELDİĞİ VE İYİLİK, ŞEFKAT VE MERHAMETLE DOLU GÜNLERİN EN DEĞERLİLERİNDEN OLAN RAMAZAN BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN.

CUMHURİYETİMİZİN KURULUŞUNUN 98. YILINI ATAMIZIN GENÇLERE EMANET ETTİĞİ CUMHURİYETİMİZİN 98. YILINI ÖĞRENCİLERİMİZİN, VELİLERİMİZİN VE TÜM ÖĞRETMENLERİMİZİN KATILIMI İLE BÜYÜK BİR COŞKU İLE KUTLADIK. EDEBİYAT ZÜMRESİNDEN NESLİHAN BAYRAM YAVUZ HOCAMIZ, MÜZİK ZÜMREMİZDEN SEFER BOZTAŞ HOCAMIZ, MÜDÜR YARDIMCILARIMIZ ŞAFAK ERKİNER VE SEMİH GENÇ HOCALARIMIZIN KATKILARIYLA HAZIRLANMIŞ OLAN ZENGİN PROGRAMDA OROTORYO VE MARŞLAR EŞLİĞNDE GEÇEN KUTLAMA İÇİN HOCALARIMIZA VE GÖREV ALAN TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

VİDEO1 i İZLEMEK İÇİN

VİDEO 2 İZLEMEK İÇİN

VİDEO 3 İZLEMEK İÇİN

VİDEO 4 İZLEMEK İÇİN

VİDEO 5 İZLEMEK İÇİN

VİDEO 6 İZLEMEK İÇİN

MİLLİ ŞAİRİMİZ MEHMET AKİF ERSOY'U VE AZİZ VATANIMIZ IN İSTİKLALİ VE İSTİKBALİ İÇİN ŞEHİTLERİMİZİ SAYGI, RAHMET VE GAZİLERİMİZİ MİNNETLE ANIYORUZ.

Anneler günü vesilesi ile okulumuz annelerine bir gül vererek günlerini kutladık. Tüm annelerimizin anneler günü kutlu olsun.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları okulumuzda öğrencilerin ve velilierin katılımı ile gerçekleştirildi.