Etiket Sonuçları: msü

2024 MSÜ Aday Tercih İşlemleri 3 Nisan- 10 Mayıs 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

Milli Savunma Üniversitesi tanıtım ve sınavlardan sorumlu yetkililer okulumuza gelerek kara,hava ve deniz harp okulu subay ve astsubaylık eğitimi hakkında öğrencilerimize detaylı bilgi verdiler. 3 ocak 2024 tarihinde başlayan Milli Savunma Üniversitesi başvuruları 30 ocak 2024 tarihine kadar devam edecektir.

Milli Savunma Üniversitesi 2024 Başvuru Süreci Başlamıştır.

2021 MSÜ SINAV SONUÇLARINA ULAŞMAK İÇİN BURAYI TKLAYINIZ.

OKULUMUZ REHBERLİK ZÜMRESİ ÖĞRETMENLERİNDEN SERAP BAŞTÜRK ÖZMEN HOCAMIZIN MSÜ SINAV SONUÇLARINA GÖRE TERCİHLERDE YAPILACAK İŞLEMLER İÇİN HAZIRLADIĞI VİDEOYU İZLEMEK İÇİN BURAYI TIKLAYINIZ.

04.04.2021 TARİHİNDE ÜLKEMİZİN ŞEREFLİ ORDUSUNDA GELECEKTE GÖREV YAPACAK  KOMUTANLARI YETİŞTİRMEK İÇİN YAPILACAK OLAN SINAVA GİRECEK BAŞTA KENDİ OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ OLMAK ÜZERE TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLİYORUZ. SINAVIN 10.15'TE BAŞLAYACAK OLDUĞUNU FAKAT EN GEÇ SAAT 10.00'DA SINAV BİNASINDA OLMAMIZ GEREKTİĞİNİ, SINAVA GİRİŞ BELGEMİZİN YANIMIZDA OLMASINI VE SINAV BİNASINA GİDERKEN YANIMIZDA BİR REFAKATÇİNİN OLABİLECEĞİNİ  UNUTMAYALIM.