Etiket Sonuçları: müze

11- E Sınıfı öğrencilerimiz Mustafa BAYKUŞ hocamız rehberliği’nde Rahmi Koç Müze ziyaretinde çeşitli aktivitelere katılım sağlayarak güzel deneyimler edindiler. Hocamıza ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

9. Sınıf öğrencilerimiz Erol KESMEZ hocamızın rehberliğinde İstanbul sanat müzesi ve İş bankası Cumhuriyet Sergisini gezdiler. Erol hocamıza ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

11.Sınıf ögrencilerimiz, edebiyat ögretmenlerimizin rehberliği'nde Tevfik Fikret'in hayatını okudular ve onu daha iyi tanımak icin büyük şairin evi olan Aşiyan Müzesini  ziyaret ettiler.

Pera müzesinde gerçekleştirdiğimiz,Okulumuz 11. sınıf öğrencilerinden oluşan  grupla müze gezisi ve atölye çalışması yaptık.Bu atölye çalışmasında işitme engelli öğrenciler, sosyal ve bedensel etkinliklerin yararını ön plana çıkaran ve yaşamlarında kültürel, sosyal ve sanatsal yönden gelişecekleri deneyimler kazanıyor. Eğitim yılı boyunca sürdürülen kaynaştırma atölyesinde, iş birliği yapılan kurum öğrencilerine; engelli öğrencilerin duygusal, davranışsal ve bilişsel özelliklerine ilişkin ön bilgilendirme yapılıyor. Sergileri kapsayan rehberli tur ve atölyede gerçekleşen ortak proje çalışmalarında; öğrencilerin sosyalleşme ve kendilerinden farklı grupları tanıma anlama; birbirlerinin yaşamlarına dokunarak farkındalık geliştirmelerine fırsat tanınıyor.

Pera müzesinde gerçekleştirdiğimiz, müze gezisi ve atölye çalışmasında, Bakırköy özyazıcı özel eğitim meslek okulu öğrencileriyle birlikteydik.Okulumuz hazırlık ve 11 sınıflarından oluşan  grupla çalışmalar yaptık.

Hisart Canlı Tarih Müzesi gezimizden kareler.

ÖĞRENCİLERİMİZ RESİM MÜZESİNİ GEZDİLER.

PERA MÜZESİNDE GÖRSEL SANATLAR DERSİ KAPSAMINDA ÖĞRENCİLERİMİZ  ERAM FATİH ÖZEL EĞİTİM MESLEK OKULU ÖĞRENCİLERİ İLE BİRLİKTE SERGİ GEZEREK RESİM YAPTILAR. OKULUMUZ HEM KÜLTÜREL HEM DE SOSYAL SORUMLULUK GELİŞİME ÖNEM VERMEKTE, ÖĞRENCİLERİMİZİ BU ALANDA DESTEKLEMEKTEDİR.

FİLİZ ARSLAN HOCAMIZIN ORGANİZE ETTİĞİ, ÖĞRETMENLERİMİZ İLE ÖĞRENCİLERİMİZİN YOĞUN KATILIMI İLE YAZAR, PROFESYONEL TERCÜMAN, REHBER VE FOTOĞRAF SANATÇISI SAYIN TURGAY TUNA^NIN REHBERLİĞİNDE İSTANBUL ARKEOLOJİ MÜZESİNE SANAL BİR GEZİ DÜZENLEDİK. SAYIN TURGAY TUNA BEYEFENDİYE VE FİLİZ HOCAMIZA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

GÖRSEL SANATLAR ÖĞRETMENİMİZ FİLİZ ARSLAN HOCAMIZIN ORGANİZE ETTİĞİ, PROFESYONEL TERCÜMAN, ARAŞTIRMACI YAZAR VE FOTOĞRAF SANATÇISI TURGAY TUNA İLE İSTANBUL ARKEOLOJİ MÜZESİNİ  ODAĞIMIZA ALARAK SZİ TARİHE YOLCULUĞA DAVET EDİYORUZ.

KATILIM BİLGİLERİ AŞAĞIDA YAZILI OLUP ÖĞRENCİLERİMİZİ, VELİLERİMİZİ VE İLGİ DUYAN HERKESİ  BU RENKLİ VE BİR O KADAR DA EĞLENCELİ SANAL GEZİMİZE DAVET EDİYORUZ.