Etiket Sonuçları: seminer

Okul rehberlik servisi 2. dönem veli etkinlikleri kapsamında Psikolojik Danışman Gülfidan KEMENT'in sunumu vardı.Çocukla bağ kurma, sorumluluk, sınırlar, çatışma çözme gibi başlıkların anlatıldığı sunum velilerimiz için son derece faydalı olmuştur. Gülfidan KEMENT'e katılımı için teşekkür ediyoruz. Ayrıca rehber öğretmenimiz Serap BAŞTÜRK ÖZMEN 12. sınıf velilerine YKS tanıtım semineri vermiştir. Kendisine de emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Şişli İlçe Sağlık Müdürlüğü' nde görevli doktorlar tarafından okulumuzda verilen Böbrek Sağlığı ve Pulmoner Rehabilitasyon semineri ilgiyle izlendi. Aynı kurumda görevli psikologlar da gençlerimize  Bilinçli Teknoloji Kullanımı anlatarak dijital dünyada farkındalık yaratmaya çalıştılar. Sağlıklı ve bilinçli bireyler yetiştirme yolunda kurumsal işbirliklerimiz sürecektir.

Okul rehber öğretmenimiz Serap Özmen tarafından  Hazırlık ve 9.sınıf öğrencilerimizin velilerine sunulan seminerde Ergenlik, Akademik Başarı ve Okula Uyum konuları konuşuldu. Değerli velilerimize katılımlarından ötürü teşekkür ediyoruz.

Haz

OKULUMUZ REHBERLİK ZÜMRESİNDEN SERAP BAŞTÜRK ÖZMEN HOCAMIZ ÖĞRENCİ VE VELİLERİMİZE YÖNELİK YKS'DE DİKKAT ETMEMİZ GEREKEN HUSUSLAR KONUSUNDA BİLGİLENDİRME SEMİNERİ VERECEKTİR.

BAŞTA 12. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ VE ONLARIN VELİLERİ OLMAK ÜZERE TÜM ÖĞRENCİLERİMİZİ VE VELİLERİMİZİ BU MÜSTESNA SEMİNERİMİZE BEKLİYORUZ.

SEMİNERİN TARİHİ, YERİ, ZAMANI HAKKINDA VE DİĞER DETAYLI BİLGİLER HEMEN AŞAĞIDAKİ AFİŞTE MEVCUTTUR.

GENEL MÜDÜRLÜĞÜMÜZE BAĞLI OKULLARDA GÖREV YAPAN YÖNETİCİ VE ÖĞRETMENLERİN BİLGİ VE BECERİLERİNİ GELİŞTİRMEK, VERİMLİLİKLERİNİ ARTIRMAK, BİLİMSEL VE TEKNOLOJİK GELİŞMELERE UYUMLARINI SAĞLAMAK, ÜST GÖREVLERE HAZIRLANMALARINA DESTEK OLMAK, KİŞİSEL VE MESLEKİ GELİŞİMLERİNE KATKI SUNMAK AMACIYLA; "MATEMATİKSEL MODELLEME" VE "EĞİTİMCİLER İÇİN FİNANSAL OKUR YAZARLIK", KONULARINDA SEMİNERLER PLANLANMIŞTIR.

ALANINDA UZMAN AKADEMİSYENLERİN KATILACAĞI PROGRAM AŞAĞIDA YER ALMAKTADIR. PROGRAM ZOOM VE ORTAÖĞRETİM GENEL MÜDÜRLÜĞÜ YOUTUBE KANALINDA GERÇEKLEŞTİRİLECEKTİR.

YOUTUBE LİNKİ İÇİN TIKLAYINIZ.

OKUL MÜDÜRÜMÜZ SAYIN OSMAN NURİ KUL İ.Ü CERRAHPAŞA SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ'NİN DÜZENLEMİŞ OLDUĞU "OKUL SOSYAL HİZMETİ" KONULU ONLİNE SEMİNERİNE KONUŞMACI OLARAK KATILDI. YOĞUN BİR KATILIMIN OLDUĞU BU SEMİNERDE FAKÜLTE ÖĞRETİM ELEMANLARI VE ÖĞRENCİLERİ İLE BU KONU İLE İLGİLİ YOĞUN BİR GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNULDU.

Doğan CÜCELOĞLU  yine bizlerleydi.Ögrencilerimizle Hayata Dair  konu başlığında sohbet etti.Kendisini okulumuzda ağırlamaktan şeref duyduk.

Haz

Seminer döneminde öğretmenlerimizle beraber keyifli bir kahvaltı etkinliğinde beraberdik.

MEF Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa ÖZCAN okulumuzu ziyaret ederek öğretmenlerimize "Deneyime Dayalı Öğrenme Modeli (DERSDEM)" üzerine bir seminer verdi. Verdiği kıymetli bilgilerden ötürü kendilerine teşekkür ediyoruz.

CRR ÇSM Sanatçısı Prof. Dr. Edward ARIS okulumuzu ziyaret edip öğrencilerimize başta körüklü çalgılar olmak üzere, üflemeli ve körüklü çalgılar hakkında bilgi verip uygulamalarla keyifli bir sunum sergiledi.

Ankara Üniversitesi Eğitim Fakültesi´nin değerli hocalarından Prof. Dr. Erten GÖKÇE Hocamız okulumuzda "Başarıya Giden Yol" konulu seminer vermiştir. Öğrencilerimizin kendisinden istifade ettiği bu semineri verdiği için Hocamıza teşekkürlerimizi sunuyoruz.