Etiket Sonuçları: simülasyon

IGA evsahipliğinde Boeing ve First Scandinavian havayolları önderliğinde Bilim Kahramanları Derneği'nin düzenlediği uçuş simülasyon etkinliğine katıldık. İTÜ Uzay ve Uçak mühendisliği öğrencilerinden alınan teorik eğitimin ardından öğrencilerimiz hareketli simülatörlerde birer arama kurtarma uçuşu gerçekleştirdi. Bu öğretici ve keyifli etkinliği düzenleyen rehber öğretmenimiz Serap Özmen'e teşekkür ediyoruz. Çok yönlü eğitim her koşulda hedefimizdir.

Newton Gezici Bilim Atölyesi Uçuş Simülasyonu Etkinliğinde hazırlık sınıfı öğrencilerimiz keyifli saatler geçirdiler. Boeing ve Scandinavian Air desteğinde yapılan bu etkinlikte öğrencilerimize önce temel uçuş eğitimi verildi, ardından kokpite geçen çocuklar gerçeğe yakın uçuş deneyimi yaşadılar.