Etiket Sonuçları: sınav

Okulumuz 2023-2024 Advanced Placement (AP) sınavları başladı. Sınavlara girecek tüm öğrencilere başarılar diliyoruz.

9. Sınıflara yönelik tüm Türkiye Edebiyat Ortak Sınavı okulumuzda gerçekleştirilmiştir. Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Milli Savunma Üniversitesi 2024 Başvuru Süreci Başlamıştır.

Türkiye Geneli 9. Sınıf Matematik ve Edebiyat Sınavımızı Gerçekleştirdik. Tüm Öğrencilerimize Başarılar Dileriz.

11 ve 12.sınıf velilerimize yönelik YKS tanıtım ve sınava hazırlık semineri Okul Rehberlik Servisimiz tarafından verildi. Öğrencilerimizin başarılarının koşulsuz  destekçisi olan velilerimizin de her zaman yanındayız.

Şişli Çapa Fen Bilimleri dershanesinin okulumuza gerçekleştirdiği okul ziyareti ve sonrasında yapılan deneme sınavı.

2. DÖNEM 1. ORTAK SINAV PROGRAMI

2022-2023 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEM 1. ORTAK SINAV PROGRAMIMIZ İÇİN LÜTFEN BURAYA TIKLAYINIZ. TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ.

2. DÖNEM 1. ORTAK SINAV PROGRAMI

2021-2022 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEM 1. ORTAK SINAV PROGRAMIMIZ İÇİN LÜTFEN BURAYA TIKLAYINIZ. TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ.

SINAV PROGRAMI İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ.

Değerli öğretmenlerimizin özverili çalışmaları ile ders aralarında da öğrencilerimiz sorularına cevap bulabiliyorlar.  Öğrencilerimize elimizden gelen en üstün hizmeti vermenin gururunu yaşıyoruz.