Etiket Sonuçları: ziyaret

Misafirlerimizle son günümüzdü, yoğun ve verimli geçen bu hafta boyunca kardeş ilişkilerimizi pekiştirdik, güçlü bağlar oluşturduk. Misafir öğrencilerimizi evinde ağırlayan velilerimize , öğrencilerimize ve emeklerinden dolayı İngilizce zümremize çok teşekkür ediyoruz.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Sevgi YÜCEL okulumuzu ziyaret ederek Danimarkalı misafirlerimizle tanıştılar. Teşrifleri ve hoş sohbeti için İlçe Müdürümüz Sayın Sevgi YÜCEL  Hanıma çok  teşekkür ediyoruz.

İl Milli Eğitim Müdürlüğüne ziyaretimizden. İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Sayın Dr. Ömer AVCI, AB birimi genel koordinatörü Sayın Jale ULUTAŞ ve İl milli Eğitim Arge sorumlusu Sayın Can GENÇ ‘e yoğun ilgilerinden dolayı çok teşekkür ederiz.

ZEKERİYAKÖY ORTAOKULU 8. SINIF ÖĞRENCİLERİ OKULUMUZU ZİYARETE GELDİLER.OKUL REHBER ÖĞRETMENİMİZ SERAP  BAŞTÜRK ÖZMEN REHBERLİĞİ'nde  YAPILAN TANITIM PROGRAMINDA İNGİLİZCE ÖĞRETMENİMİZ BURCU BATMAZ ' ın VERDİĞİ İNGİLİZCE DERSİ SONRASI, KENDİ ÖĞRENCİLERİMİZ MİSAFİRLERİMİZE OKULU GEZDİREREK TANITMIŞ OLDULAR.

Öğrencimiz Efe Dinçer, WCEP uluslararası öğrenci değişim programı ile gittiği Kanada' da bu yıl da öğrenimini sürdürüyor. Tatil için geldiği süreçte okulumuzu da ziyaret ederek arkadaşları ve öğretmenleri ile özlem giderdi. Değerli öğrencimizin başarılarının devamını diliyoruz.

ERA KOLEJİ 8. SINIF ÖĞRENCİLERİ OKULUMUZU ZİYARETE GELDİLER.OKUL REHBER ÖĞRETMENİMİZ SERAP Ö. REHBERLİĞİNDE YAPILAN TANITIM PROGRAMINDA İNGİLİZCE ÖĞRETMENİMİZ BURCU B. ' ın VERDİĞİ İNGİLİZCE DERSİ SONRASI, KENDİ ÖĞRENCİLERİMİZ MİSAFİRLERİMİZE OKULU GEZDİREREK TANITMIŞ OLDULAR.

İSTANBUL ORTAOKULU 8. SINIF ÖĞRENCİLERİ OKULUMUZU ZİYARETE GELDİLER. OKUL MD. YARDIMCIMIZ AYSEL Ç. VE OKUL REHBER ÖĞRETMENİMİZ SERAP Ö. REHBERLİĞİNDE YAPILAN TANITIM PROGRAMINDA COĞRAFYA ÖĞRETMENİMİZ MUSTAFA B. ' un VERDİĞİ COĞRAFYA DERSİ SONRASI, KENDİ ÖĞRENCİLERİMİZ MİSAFİRLERİMİZE OKULU GEZDİREREK TANITMIŞ OLDULAR.

BERLİN 'de GERÇEKLEŞEN VALUE YOUR WATER KONULU PROJEDE OKULUMUZA SUNDUKLARI DESTEK İÇİN OKUL MÜDÜRÜMÜZ OSMAN NURİ KUL,  PROJEDE GÖREVLİ ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİMİZLE BİRLİKTE ŞİŞLİ BELEDİYE BAŞKANI SAYIN MUAMMER KESKİN' e TEŞEKKÜR ZİYARETİNE GİTTİK.

ŞİŞLİ ANADOLU LİSESİ OLARAK FİNALİNİ BOSNA ZENİCA'DAKİ KARDEŞ OKULUMUZ PRVA GİMNAZİJA U ZENİCİ'Yİ ZİYARET EDEREK SONLANDIRDIĞI UFUK AÇICI, YOĞUN DUYGULARIN YAŞANDIĞI ZAMANINDA ATALARIMIZIN DÖRT NALA AT KOŞTURDUKLARI TOPRAKLAR OLAN BALKANLARA YEDİ GÜNLÜK BİR TUR DÜZENLEDİK. BU KONUDA EMEĞİ GEÇEN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.

OKUL MÜDÜRÜMÜZ OSMAN NURİ KUL , ÖĞRETMENLERİMİZ SERAP BAŞTÜRK ÖZMEN ,BURCU BATMAZ,DİDEM TURHAN VE İKİ ÖĞRENCİMİZ İLE   MEF ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANI PROF. DR. MUSTAFA ÖZCAN I MAKAMINDA ZİYARET ETTİK.KENDİSİYLE İŞBİRLİĞİ PROJELERİ ÜZERİNDE FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDUK. AYLIK ÇIKARDIĞIMIZ THE ŞAL TIMES İNGİLİZCE DERGİMİZ İÇİN AYIN RÖPORTAJINI YAPTIK.KONUKSEVERLİĞİ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Kurtuluş Anadolu Lisesi Müdürü Coşkun Terzioğlu, Mehmet Pisak Anadolu Lisesi Müdürü Emine Denkdemir, Mecidiyeköy Anadolu Lisesi Müdürü Fikri Şahbaz, Nişantaşı Anadolu Lisesi Müdürü Niyazi Çoban, Nişantaşı Nuri Akın Anadolu Lisesi Müdürü Yusuf Altunbaş okulumuzu ziyaret ettiler.

Şişli İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Mücahit Yentür okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimizin gitar performansını dinleyip, öğrencilerimizle sohbet etti.