Etiket Sonuçları: üniversite

12.Sınıflarımızla Boğaziçi Üniversitesi Rumeli Hisarı kampüsündeydik. Okulu tanıtan detaylı bir sunumun ardından kampüsü gezen öğrencilerimiz bu ayrıcalıklı kurumun atmosferini yaşamaktan son derece memnun olmakla birlikte sınava hazırlık sürecinde yorgunluk atma fırsatı da buldular. Öğrencilerimize YKS sürecinde başarılar diliyoruz.

Çek Cumhuriyeti' nin Brno şehrinde bulunan Masaryk Üniversitesi  yetkilileri okulumuza gelerek kurumlarını tanıttı. Avrupa' da yükseköğrenim konusunda detaylı bir sunum yapan yetkililer öğrencilerimizin diploma, denklik, yüksek lisans, Avrupa' da gündelik yaşam hakkında tüm sorularını da yanıtladılar. Yükseköğretime hazırlıkta gençlerimizin  ufkunu genişletmeye devam ediyoruz.

Haz

2020-2021 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILININ YKS'Sİ 26-27 HAZİRAN TARİHLERİNDE 3 OTURUM OLARAK GERÇEKLEŞTİRİLECEKTİR. SINAVA GİRECEK OLAN TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR VE BUNDAN SONRAKİ HAYATLARINDA MUTLULUKLAR DİLERİZ.

MEF ÜNİVERSİTESİ OKULDA ÜNİVERSİTE KULÜBÜ İLE YAPTIĞIMIZ ORTAK PROJE ÇERÇEVESİNDE BİR GRUP GÖNÜLLÜ ÖĞRENCİLERİMİZ ÜLKEMİZİN ÇEŞİTLİ ŞEHİRLERİNDEKİ İLKOKUL VE ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİNE DESTEKLEME DERSLERİ VERMEKTEDİR. OKULUMUZU BAŞARI İLE TEMSİL EDEN LARA Ö, MELTEM K, SİMAY U, DENİZ ŞULE Ö, MEHRİBAN C, NURAN SUDE Ö, CEYDA A, BENAN T, TUNA H, BERİL SU A, İZEL B VE EKİN S İSİMLİ ÖĞRENCİLERİMİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Eyl

GELENEK YİNE BOZULMADI. SINAVA GİRİP TERCİHTE BULUNAN ÖĞRENCİLERİMİZİN BÜYÜK ÇOĞUNLUĞU İSTEDİKLERİ BÖLÜMLERE GİRDİLER.

KENDİLERİNE ŞAL AİLESİ OLARAK BUNDAN SONRAKİ HAYATLARINDA BAŞARILAR DİLİYOR VE HER ZAMAN YANLARINDA OLDUĞUMUZU BELİRTMEK İSTİYORUZ.

Öğremcilerimizle Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüsü´nü ziyaret ettik.

Diş Hekimliği okumayı düşünen öğrencilerimizle Medipol Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi´ni ziyaret ettik.

İstanbul Aydın Üniversitesi ile yapmış olduğumuz protokol kapsamında Aydın Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi´nden diş hekimleri okulumuza ücretsiz diş taraması için geldiler. Ayrıca öğrenci ve velilerimiz Aydın Üniversitesi Diş Hastahanesi´nde gerçekleştirecekleri diş muayenelerinde %25 indirimden faydalanacaklar.

İstanbul Gelişim Üniversitesi ve okulumuz arasında stratejik işbirliği protokolü imzaladık.

Okulumuz İngilizce öğretmenlerinden Didem TURHAN tarafından organize edilen gezi ile Bahçeşehir Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği Bölümü´nü ziyaret ettik.

İstanbul Aydın Üniversitesi ile okulumuz arasında sosyal ve bilimsel alanlarda bir iş birliği protokolü imzaladık. Okulumuz ve ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ederiz. Sayın Rektör Prof. Dr. Yadigâr İZMİRLİ Hanımefendi'ye ve Üniversite İdari Koordinatörü Halil İbrahim KÖKÇÜ Beyefendi'ye teşekkür ederiz.

Şişli Anadolu Lisesi olarak Beykoz Üniversitesi ile eğitim, kültür ve sanat alanlarında "İş Birliği Protokolü" imzaladık. Bizleri misafir eden Sayın Rektör Prof. Dr. Mehmet Durman Beyefendi ve değerli ekibine teşekkür ederiz.

Şişli Anadolu Lisesi olarak Yeditepe Üniversitesi ile imzalayacağımız işbirliği protokolü hakkında Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayşe Akyel ve yetkililerle müzakerelerde bulunduk.