Etiket Sonuçları: tören

18 Mart Çanakkale Zaferi 109. yıl kutlama törenimizi büyük bir gururla gerçekleştirdik. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma törenimizi büyük bir huşu içinde onur ve gururla gerçekleştirdik. Programı hazırlayan Edebiyat zümremizden Meltem hocamıza ve emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

06.02.2023 tarihinde yaşanan depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için saygı duruşunda bulunduk. Ayrıca Şişli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği anma törenine katıldık.

2023-2024 Eğitim öğretim yılı 1. dönem kapanış törenimiz. Tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür eder iyi tatiller dileriz.

Kas

2023-2024 HAZIRLIK SINIFI ROZET TAKMA TÖRENİ 30 KASIM 2023 PERŞEMBE GÜNÜ SAAT 14:00 da OKULUMUZ KONFERANS SALONUNDA YAPILACAKTIR. ROZET TÖRENİNE TÜM VELİLERİMİZ DAVETLİDİR.

Kas

ULU ÖNDERİMİZ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'Ü SAYGI,SEVGİ VE ÖZLEMLE ANIYORUZ...

2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA ŞİŞLİ İLÇEMİZ ORTAOKULLAR ARASI "EVDE KAL SÖYLE ÇAL" MÜZİK VE "19 MAYIS BAĞIMSIZLIĞA İLK ADIM" TEMALI İNGİLİZCE KOMPOZİSYON YARIŞMALARININ ÖDÜL TÖRENİ SALGIN KURALLARINA UYGUN VE  MASKEN, MESAFE VE HİJYEN GÖZETİLEREK YAPILDI.

MÜZİK DALINDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİMİZİN DERECE YAPTIKLARI PARÇALARLA ÖDÜL TÖRENİMİZİ ŞENLENDİRDİLER. İLÇEMİZ ŞUBE MÜDÜRLERİNDEN SAYIN SALİH AKA VE DR. RECEP  ERYILMAZ BEYEFENDİLER VE ÇEVRE OKUL MÜDÜRLERİNE KATILIMLARI İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

MİLLİ ŞAİRİMİZ MEHMET AKİF ERSOY'U VE AZİZ VATANIMIZ IN İSTİKLALİ VE İSTİKBALİ İÇİN ŞEHİTLERİMİZİ SAYGI, RAHMET VE GAZİLERİMİZİ MİNNETLE ANIYORUZ.

May

Şişli Anadolu Lisesi olarak 18. Mezuniyet Törenimizi okulumuz bahçesinde göz kamaştırıcı bir organizasyonla gerçekleştirdik. Mezunlarımıza kalan eğitim ve iş hayatlarında başarılar diliyoruz.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında okulumuzda eğlenceli bir tören düzenledik.

Okulumuzda Matematik Öğretmeni Mine ERDURAN GÜLCAN tarafından organize edilen sudoku yarışmalarında birinci gelen öğrencilere ödülleri taktim edildi.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları okulumuzda öğrencilerin ve velilierin katılımı ile gerçekleştirildi.