İSTANBUL / ŞİŞLİ - Şişli Anadolu Lisesi

Kas

Şişli Anadolu Lisesi çalışanları olarak 40. Vodafone İstanbul Maratonu´nda bir araya geldik.

Kas

Şişli Anadolu Lisesi fertleri olarak, 11 Kasım 2018 tarihinde babasını kaybeden Matematik Öğretmenimiz Hasan SARITAŞ ve ailesine baş sağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Kas

Atamızın aramızdan ayrılışının 80.yılını sevgi saygı ve özlemle andığımız törenimizi düzenledik.

Kas

Şişli Anadolu Lisesi Biyoloji Öğretmenimiz Cemile ŞAKRAK liderliğinde yabani meyvelerden sirke üretme projemizi sürdürüyoruz.

Kas

Şişli Anadolu Lisesi olarak İsfanbul Tema Parka bir gezi düzenledik.

Kas

Geçen yıl başladığımız "Felsefe Köprüsü" isimli projemizde bu yıl da hız kesmeden etkinliklerimize devam ediyoruz. İtalya´daki ortağımızdan gelen mektuplar elimize ulaştı.

Kas

Şişli Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan aylık aktüel bilim dergisi BİLİMCELL´in Ekim 2018 sayısı yayınlandı.

Kas

Öğrencilerimizle birlikte Şişli Harbiye Askeri Müzesinde düzenlenen Şişli Kariyer Eğitim Fuarı´nı ziyaret ettik.

Kas

Öğrencilerimizle birlikte İstanbul Teknik Üniversitesi Makina ve İşletme Fakültelerini ziyaret ettik.

Ekm

Okulumuzda düzenlediğimiz Cumhuriyet Bayramı kutlama programımızda Cumhuriyetimizin kuruluşunun 95. yıl dönümünü kutladık.

Ekm

Yeni eğitim-öğretim yılında aramıza katılan öğrencilerimiz için geleneksel rozet takma törenimizi gerçekleştirdik. 29 Ekim Afiş yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize ödüllerini taktim ettiğimiz törenimizde aramıza yeni katılan öğretmenlerimiz Mustafa BAYKUŞ ve Gurur BULUT´a da rozetlerini taktık.

Ekm

Avrupa Birliği tarafından öncülük edilen Code Week etkinlikleri kapsamında okulumuz Şişli Anadolu Lisesi olarak Massachusetts Institute of Technology tarafından geliştirilen App Inventor uygulaması vasıtası ile mobil uygulama geliştirmeye giriş eğitimi düzenledik. Yaptığımız çalışmaları içeren bir etkinlik panosu hazırladık.

Ekm

Öğrencilerimizle beraber Edirnekapı Şehitliğini ziyaret ettik. Şanlı bayrağımız ve aziz vatanımız için toprağa düşmüş şühedamıza Fatiha ve Yasin-i Şerifler hediye ettik.

Ekm

Şişli Belediye Başkanı Hayri İNÖNÜ´yü okulumuzda düzenlediğimiz kahvaltıda ağırladık. Okulumuza gerçekleştirdiği ziyaret için kendisine teşekkür ediyoruz.

Ekm

Şişli Anadolu Lisesi olarak Karanlıkta Diyalog ve Sessizlikte Diyalog Müzelerini siyaret ettik. Öğrencilerimiz görme ve duyma engeli olan insanların yaşadıkları güçlüklerle ilgili bir empati deneyimi yaşama şansını buldular.