İSTANBUL / ŞİŞLİ - Şişli Anadolu Lisesi

Haz

Seminer döneminde öğretmenlerimizle beraber keyifli bir kahvaltı etkinliğinde beraberdik.

Haz

Tayini çıkan değerli öğretmenlerimizle beraber iftar yemeği düzenledik.

Haz

Edebiyat öğretmenimiz Sibel ALTINÖZ, Coğrafta öğretmenimiz İsmail ERİM, İngilizce öğretmenimiz Yurdaer AKDOĞAN yeni eğitim öğretim döneminde yeni görev yerlerinde olacaklardır.

Haz

Seminer dönemi çalışmalarında sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Murat Mücahit YENTÜR ziyarette bulunmuştur.

Haz

2017-2018 Eğitim Öğretim Dönemini başarıyla tamamlayan öğrencilerimiz karnelerini aldı.

Haz

Her ay İngilizce dilinde yayınladığımız İngilizce aylık gazetemiz The ŞAL TIMES´ın Mayıs sayısı yayınlandı.

Keyifli okumalar dileriz.

Haz

İngilizce öğretmenimiz Didem TURHAN´ın koordinatörlüğünde öğrencilerimiz The Lost Property Office isimli oyunu orjinal dilinde sergilerdiler.

Bu eğlenceli aktivite için öğretmenimiz ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz.

Haz

Okulumuz öğrencileri tarafından okulumuz kantininde bir iftar organizasyonu düzenlendi.

Haz

Okulumuz Almanca Zümresi Öğretmeni Şifa Poyraz tarafından organize edilen Schatten Spiel (Bremen Mızıkacıları) isimli gölge oyunu öğrencilerimiz tarafından başarılı bir şekilde sahnelendi.

Emeği geçen öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

May

Öğrencilerimiz İngilizce Öğretmenimiz Burcu BATMAZ koordinatörlüğünde organize ettikleri "SUPERMAN AND PSYCHIATRIST" isimli oyunu sahnelediler.

May

İstanbul genelinde okuyan lise öğrencilerine yönelik olarak düzenlediğimiz fotoğraf yarışmamızın sergisini ve ödül törenini düzenledik.

May

Okulumuzdan bir grup öğrenci ile Fatih Belediyesi Yedikule Hayvan Barınağı´nı ziyaret ettik.

May

Kamu Görevlileri Etik Kurulu’nun kuruluşuna ilişkin 5176 sayılı Kanun, 25 Mayıs 2004 tarihinde TBMM’nde kabul edilmiştir. Kurul, kamuda etik kültürünü yerleştirmek üzere çalışmalar yapmak veya yaptırmak, bu konuda yapılacak çalışmalara destek olmak ve etik uygulamayı gözetlemek görev ve yetkisi çerçevesinde, 2008 yılından itibaren her yıl 25 Mayıs gününün ülke genelinde “Etik Günü”, aynı günün yer aldığı haftanın da “Etik Haftası” olarak kutlanılmasını kararlaştırmıştır.

Bu çerçevede, kurum ve kuruluşlarda etik kültürünü yerleştirmek ve geliştirmek amacıyla , Etik günü (25 Mayıs) ve Haftası’nda (25 Mayıs-31 Mayıs 2012) çeşitli etkinlikler gerçekleştirilmektedir.

May

Okulumuz yabancı dil öğretmenleri koordinatörlüğünde öğrencilerimiz tarafından  yabancı dil öğrenmeye yönelik  hazırlanan çalışmaların sunulduğu bir sergi açtık.

May

Şişli Anadolu Lisesi olarak 18. Mezuniyet Törenimizi okulumuz bahçesinde göz kamaştırıcı bir organizasyonla gerçekleştirdik. Mezunlarımıza kalan eğitim ve iş hayatlarında başarılar diliyoruz.