Sabah Gazetesi yazarı ve CNN Türk Başarıya Doğru programı yapımcısı ve sunucusu Sait Gürsoy okulumuzu ziyaret etti. Çalışmalarımızı izleyen, öğrencilerle ve öğretmenlerle sohbet eden Gürsoy, son sınıf öğrencilerimize gerçekleştirdiği sunumunda  "Geleceğin Insanı" nı anlattı.

İl milli eğitim müdürümüz Sayın Levent Yazıcı Bey ve Şişli İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat Mücahit Yentür Bey okulumuza teşrif ederek bir nezaket ziyaretinde bulunmuşlar ve  bizleri onurlandırmışlardır.

İl Milli Eğitim Müdürümüze ve Şişli İlçe Milli Eğitim Müdürümüze bu nazik ziyaretlerinden dolayı Şişli Anadolu Lisesi ailesi olarak çok teşekkür ederiz.

Ingilizce öğretmenlerimiz kurgu karakter etkinliği düzenlediler.

Öğrencilerimize yöneliktir.Kayit için rehber öğretmen Serap BAŞTÜRK ÖZMEN başvurunuz

OKUL MÜDÜRÜMÜZ OSMAN NURİ KUL , ÖĞRETMENLERİMİZ SERAP BAŞTÜRK ÖZMEN ,BURCU BATMAZ,DİDEM TURHAN VE İKİ ÖĞRENCİMİZ İLE   MEF ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANI PROF. DR. MUSTAFA ÖZCAN I MAKAMINDA ZİYARET ETTİK.KENDİSİYLE İŞBİRLİĞİ PROJELERİ ÜZERİNDE FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDUK. AYLIK ÇIKARDIĞIMIZ THE ŞAL TIMES İNGİLİZCE DERGİMİZ İÇİN AYIN RÖPORTAJINI YAPTIK.KONUKSEVERLİĞİ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Doğan CÜCELOĞLU  yine bizlerleydi.Ögrencilerimizle Hayata Dair  konu başlığında sohbet etti.Kendisini okulumuzda ağırlamaktan şeref duyduk.

PROFESÖR DR. YANKI YAZGAN'IN KONUŞMACI OLDUĞU ETKİNLİĞİMİZE MİMAR SİNAN GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ EV SAHİPLİĞİ YAPTI

Eyl

OKULUMUZDA HER SENE AŞURE GÜNÜ ETKİNLİĞİNDE AŞURELERİMİZ ÖĞRTETMENLERİMİZ VE ÇALIŞANLARIMIZ TARAFINDAN YAPILARAK ÖĞRETMENLERE SUNULMAKTADIR.EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ

ÖDÜL TÖRENİ VE SERGİ AÇILIŞI  11 HAZİRAN 2019 SAAT 11:00 'DA ŞİŞLİ ANADOLU LİSESİNDE YAPILACAKTIR.ÖDÜL VE SERGİLEME ALAN YARIŞMACILARI ÖDÜL TÖRENİNE VE SERGİ AÇILIŞINA BEKLİYORUZ.

ÖNEMLİ NOT:ÖDÜLÜNÜ ALMAYA GELEN YARIŞMACILARIN YANLARINDA ISLAK İMZALI ÖĞRENCİ BELGESİ VE NÜFUS CÜZDANLARIYLA GELMESİ ÖNEMLE RİCA OLUNUR

MEF Üniversitesi rektör yardımcıs Sayın Erhan ERKUT ile bir grup öğrencimiz bir araya geldiler

FMV Özel Işık Lisesi ile ortaklaşa gerçekleştirdiğimiz; Yazar Celil OKER´in "Ateş Etme İstanbul" romanı konulu fotoğraf sergisi, söyleşi ve imza etkinliğini düzenledik.

Öğremcilerimizle Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüsü´nü ziyaret ettik.

Okulumuzun TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarları çerçevesinde yapmış olduğu proje başvurusu onaylanmıştır.

25 Proje içeren bilim fuarımızı 10 Nisan 2019 tarihinde organize edeceğiz.