Kurtuluş Anadolu Lisesi Müdürü Coşkun Terzioğlu, Mehmet Pisak Anadolu Lisesi Müdürü Emine Denkdemir, Mecidiyeköy Anadolu Lisesi Müdürü Fikri Şahbaz, Nişantaşı Anadolu Lisesi Müdürü Niyazi Çoban, Nişantaşı Nuri Akın Anadolu Lisesi Müdürü Yusuf Altunbaş okulumuzu ziyaret ettiler.

Değerli öğretmenlerimizin özverili çalışmaları ile ders aralarında da öğrencilerimiz sorularına cevap bulabiliyorlar.  Öğrencilerimize elimizden gelen en üstün hizmeti vermenin gururunu yaşıyoruz.

Öğrencilerimiz, Felsefe Öğretmenimiz Serap Kıral´ın liderliğinde  Demokrasi ve İnsan Hakları Haftası hasebiyle kısa filmler, tiyatro gösterileri ve konuşmalar içeren bir kutlama programı hazırladılar.

Bu güzel programın ardından Okul Aile Birliğimiz tarafından hazırlanan ikramlar misafirlerimize sunuldu.

Emeği heçen herkese teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Diş Hekimliği okumayı düşünen öğrencilerimizle Medipol Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi´ni ziyaret ettik.

Bahçelievler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen Lise Enleri isimli etkinlikte okulumuz "En Sanatsal Lise" seçilmiştir.

Doğal kompost yapımı proje ortağımız Saint Michele Fransız Lisesini ziyaret ederek ortak çalışmalarda bulunduk.

Felsefe Köprüsü Projemizde Almanya´dan beklediğimiz mektuplar geldi. Öğrencilerimiz en kısa zamanda cevaplarını yazacaklar. Ayrıca projemiz giderek büyüyor. Bu etapta 11. Sınıflarımızdan da projeye birçok yeni üye ekledik.

Her ay İngilizce dilinde yayınladığımız aylık gazetemiz The ŞAL TIMES´ın Kasım 2018 sayısı yayınlandı.

Keyifli okumalar dileriz.

Şişli Anadolu Lisesi Biyoloji Öğretmenimiz Cemile ŞAKRAK liderliğinde yabani meyvelerden sirke üretme projemizi sürdürüyoruz.

Avrupa Birliği tarafından öncülük edilen Code Week etkinlikleri kapsamında okulumuz Şişli Anadolu Lisesi olarak Massachusetts Institute of Technology tarafından geliştirilen App Inventor uygulaması vasıtası ile mobil uygulama geliştirmeye giriş eğitimi düzenledik. Yaptığımız çalışmaları içeren bir etkinlik panosu hazırladık.

Öğrencilerimizle beraber Edirnekapı Şehitliğini ziyaret ettik. Şanlı bayrağımız ve aziz vatanımız için toprağa düşmüş şühedamıza Fatiha ve Yasin-i Şerifler hediye ettik.

Şişli Belediye Başkanı Hayri İNÖNÜ´yü okulumuzda düzenlediğimiz kahvaltıda ağırladık. Okulumuza gerçekleştirdiği ziyaret için kendisine teşekkür ediyoruz.

Avrupa Birliği tarafından öncülük edilen Code Week etkinlikleri kapsamında okulumuz Şişli Anadolu Lisesi olarak Massachusetts Institute of Technology tarafından geliştirilen App Inventor uygulaması vasıtası ile mobil uygulama geliştirmeye giriş eğitimi düzenliyoruz.

Okulumuza yeni başlayan öğrencilerimizin velileri ile 30 Eylül 2018 tarihinde Şişli Öğretmenevi´nde düzenlediğimiz bir kahvaltı ile bir araya geldik. Yeni başlayan öğrencilerimizle yürüttüğümüz uyum sürecinden ve sene boyunca yapılacaklarla ilgili konuşma fırsatı yakalamış olduk.

Katılımları ile bu keyifli günü geçirmemizi sağlayan tüm velilerimize teşekkür ediyoruz.

Eyl

Şişli İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın M. Mücahit YENTÜR okulumuzu ziyaret etti. Öğretmenlerimizle sohbet edip yeni öğretim yılı için temenni ve iyi dileklerini iletten YENTÜR, öğrencilerimizle de buluştuktan sonra okulumuzan ayrıldı.

Kendilerine ziyaretleri için teşekkür ediyoruz.