Okulumuz, İlçemizde düzenlenen Petrol Ofisi Basketbol Turnuvası’nda ikinci olmuştur. Beden eğitimi öğretmenimiz Esra ARAS hocamız ve tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

2024 Bursluluk Sınav Takvimi ve Kılavuzu için http://meb.ai/U3qBZJ2 adresini ziyaret ediniz.

Milli Savunma Üniversitesi 2024 Başvuru Süreci Başlamıştır.

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM 2. ORTAK SINAVLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR. TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ.

DEVLET BURSUYLA YURTDIŞINDA YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA BAŞVURU TARİHLERİ!!

2023-2024 1. DÖNEM VELİ TOPLANTIMIZ 03 ARALIK 2023 PAZAR GÜNÜ AŞAĞIDA YAZILI YER VE SAATLARDE YAPILACAKTIR.TÜM VELİLERİMİZİN TOPLANTIYA KATILMALARINI ÖNEMLE RİCA EDERİZ.

2023-2024 HAZIRLIK SINIFI ROZET TAKMA TÖRENİ 30 KASIM 2023 PERŞEMBE GÜNÜ SAAT 14:00 da OKULUMUZ KONFERANS SALONUNDA YAPILACAKTIR. ROZET TÖRENİNE TÜM VELİLERİMİZ DAVETLİDİR.

Nesillerin yetişmesinde büyük rol oynayan, tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun!

Cumhuriyetimizin yıldönümünü kutladığımız bu günlerde, geleceğe büyük bir ümit, inanç ve gayretle yürümek azmi ve de kararlılığı dileğiyle. "Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun"

TÜM PAYDAŞLARIMIZIN DİKKATİNE !

16/10/2023 TARİHİ İTİBARI İLE DEĞİŞMİŞTİR. TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE VEVELİLERİMİZE DUYURULUR.

YENİ DERS PROGRAMINA ULAŞMAK İÇİN LÜTFEN AŞAĞIDAKİ BAĞLANTILARI KULLANINIZ.