12.Sınıflarımızla Boğaziçi Üniversitesi Rumeli Hisarı kampüsündeydik. Okulu tanıtan detaylı bir sunumun ardından kampüsü gezen öğrencilerimiz bu ayrıcalıklı kurumun atmosferini yaşamaktan son derece memnun olmakla birlikte sınava hazırlık sürecinde yorgunluk atma fırsatı da buldular. Öğrencilerimize YKS sürecinde başarılar diliyoruz.

KÜSKÜNLERİN BARIŞTIĞI, SEVENLERİN BİR ARAYA GELDİĞİ VE İYİLİK, ŞEFKAT VE MERHAMETLE DOLU GÜNLERİN EN DEĞERLİLERİNDEN OLAN RAMAZAN BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN.

Rahmet ve bereket kapılarının sonuna kadar açıldığı, duaların ve tövbelerin kabul olduğu kadir gecemizin hayırlara vesile olmasını dileriz.

Dünyada ve Türkiye' de kanserin önemli bir kısmı önlenebilir türdedir. Tütün ve tütün ürünlerinin kullanılmasından kaçınmak, meyve ve sebzeden zengin, sağlıklı bir beslenme biçimini seçmek, fiziksel aktivitenin arttırılması, sağlıklı kiloda olunması ve alkolden uzak durulması ile hastalığa yakalanma riskini en aza indirgeyebiliriz. Okulumuz rehber öğretmeni Serap BAŞTÜRK ÖZMEN' e 1-7 Nisan Ulusal Kanser Haftasında öğrencilerimize bilgilendirme semineri düzenlediği için teşekkür ediyoruz.

Satranç Turnuvası Finali Instagram hesabımızdan canlı olarak yayınlanacaktır. Final maçımıza bekliyoruz.

9. Sınıflara yönelik tüm Türkiye Edebiyat Ortak Sınavı okulumuzda gerçekleştirilmiştir. Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Okulumuz 9-B sınıfı öğrencilerinden Kaan Etyemez Tübitak Bilim Olimpiyatları kapsamında bu sene ilk defa düzenlenen Cografya Olimpiyatları yarışmasında başarılı olmuş ve İstanbul takımına seçilmiştir. Öğrencimizi tebrik ediyor, başarılar diliyoruz.

Misafirlerimizle son günümüzdü, yoğun ve verimli geçen bu hafta boyunca kardeş ilişkilerimizi pekiştirdik, güçlü bağlar oluşturduk. Misafir öğrencilerimizi evinde ağırlayan velilerimize , öğrencilerimize ve emeklerinden dolayı İngilizce zümremize çok teşekkür ediyoruz.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Sevgi YÜCEL okulumuzu ziyaret ederek Danimarkalı misafirlerimizle tanıştılar. Teşrifleri ve hoş sohbeti için İlçe Müdürümüz Sayın Sevgi YÜCEL  Hanıma çok  teşekkür ediyoruz.

İl Milli Eğitim Müdürlüğüne ziyaretimizden. İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Sayın Dr. Ömer AVCI, AB birimi genel koordinatörü Sayın Jale ULUTAŞ ve İl milli Eğitim Arge sorumlusu Sayın Can GENÇ ‘e yoğun ilgilerinden dolayı çok teşekkür ederiz.

Misafir öğrenciler ve öğrencilerimiz Ayasofya Camii, Yerebatan Sarnıcı ve Sultanahmet Camii ‘ni gezdiler. Gezi sonrası Kapalı Çarşı da alışveriş yaparak Tarihi Yarımada gezisini tamamlamış oldular. Öğrencilerimize rehberlik eden Çiğdem Mutlu Peremeci, Burcu Batmaz ve Serap Baştürk Özmen hocalarımıza emeklerinden dolayı çok teşekkür ederiz.

21 Mart Dünya Şiir Gününde Danimarka’dan gelen kardeş okulumuzla Danca, İngilizce ve Türkçe dilinde şiirler okuyarak Dünya Şiir Gününü kutladık. Bazen birbirimizin dilini anlamasakta ortak duygularda buluşarak şiir  dolu bir gün geçirdik. Bu etkinlik için Edebiyat zümremize ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

11- E Sınıfı öğrencilerimiz Mustafa BAYKUŞ hocamız rehberliği’nde Rahmi Koç Müze ziyaretinde çeşitli aktivitelere katılım sağlayarak güzel deneyimler edindiler. Hocamıza ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Şişli Anadolu Lisesi olarak geleneksel iftar yemeği davetimizi düzenledik. Danimarkalı misafirlerimize ramazan ruhunu en güzel şekilde yansıtarak güzel bir iftar akşamı geçirdik. Başta Mustafa BAYKUŞ ve Mustafa FİLİK olmak üzere emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

18 Mart Çanakkale Zaferi 109. yıl kutlama törenimizi büyük bir gururla gerçekleştirdik. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.