Etiket Sonuçları: matematik

May

11-A sınıfı öğrencilerimiz İstanbul Üniversitesi'nde düzenlenen 100. Yıl Matematik Çalıştayı etkinliğine katıldılar. Danışman öğretmenimiz Yunus Emre Açık hocamıza ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Matematik zümresi olarak 3. sü düzenlenen geleneksel ŞAL Matematik Kaçış Oyununu tüm öğretmenlerimizin, okul personelimizin ve idarecilerin aktif katılımıyla gerçekleştirdik. Heyecanlı ve çekişmeli geçen yarışmada öğrencilerimiz sınıflarıyla birlikte matematik sorularını çözerken güzel bir etkinlik gerçekleştirdiler. Sınıflar kendi arasında kıyasıya mücadele ederken aynı zamanda iş birliğinin ve dayanışmanın gücünü öğrendiler. Yarışma sonucunda hazırlık sınıflarından Haz - C sınıfı, 9. sınıflardan 9 - B sınıfı ve 11. sınıflardan 11 - B sınıfı yarışmayı birinci olarak tamamlamıştır. Birinci olan sınıfları kutlar, yarışmaya katılan tüm öğrencilerimize, desteklerinden dolayı tüm öğretmenlerimize, okul personeline ve okul idaresine teşekkür ederiz.

MATEMATİK DEGİMİZ MATESİS ŞALMAT v7

MATEMATİK DERGİMİZ MATESİ ŞAL MAT'IN 7. SAYISINI YAYINLAMIŞ OLDUĞUMUZU BİLDİRMEKTEN GURUR DUYARIZ. MATEMATİK ZÜMREMİZDEN HASAN SARITAŞ VE BİR GRUP ÖĞRENCİMİZN HAZIRLADIĞI BU SAYIYI OKUMAKTAN BÜYÜK BİR KEYİF ALACAĞINZI İNANIYORUZ.

İŞBİRLKÇİ WEB 2.0 ARAÇLARI HAZZIRLANARAK KULLANILAN BU DERGİMİZİ SALGIN DÖNEMİ BİTİMİNDE AYRICA BASTIRARAK ÖĞRENCİLERİMİZİN VE TÜM PAYDAŞLARIMZIN HİZMETİNE SUNACAĞIZ.

DERGİMİZİ OKUMAK İÇİN LÜTFEN BURAYI TIKLAYINIZ.

YA DA MOBİL CİHAZLARINIZDAN OKUTMAK İÇİN AŞAĞIDAKİ QR KODU OKUTUNUZ.

May

MATEMATİK DERGİMİZ MATESİ ŞAL MAT'IN 6. SAYISINI YAYINLAMIŞ OLDUĞUMUZU BİLDİRMEKTEN GURUR DUYARIZ. MATEMATİK ZÜMREMİZDEN HASAN SARITAŞ VE BİR GRUP ÖĞRENCİMİZN HAZIRLADIĞI BU SAYIYI OKUMAKTAN BÜYÜK BİR KEYİF ALACAĞINZI İNANIYORUZ.