Okulumuzda  1-7 Mart  Deprem Haftası Sebebiyle tahliye tatbikatı gerçekleştirdik. Sivil Savunma Kulüp Öğretmenimiz Mustafa BAYKUŞ'a teşekkür ederiz.

OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİNDEN CANSU DEMİRBAĞ ALKAN 'ın BABASI ERTAN DEMİRBAĞ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET,  SAYIN HOCAMIZA VE KEDERLİ AİLESİNE DE BAŞ SAĞLIĞI VE SABIR  DİLERİZ.

Okulumuz 11. sınıf öğrencileri tarih öğretmenimiz  Erol KESMEZ rehberliğinde Sultanahmet- Yerebatan Sarnıcı ve Ayasofya' yı gezdiler. Hocamıza ve Öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Düzenli olarak yaptığımız YKS denemelerimizin biri daha gerçekleşti. Hedeflerimiz yüksek, çabamız tam. Öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

İstinye Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi' ne düzenlediğimiz gezide 11.sınıf öğrencilerimiz okulun yeni kampüsünü  gezerek bilgi aldılar. Ayrıca Psikoloji bölümü öğretim üyesi Dr Beyhan Meriç, öğrencilerimize bölümün detaylarını anlatarak sorularını yanıtladı. Tüm öğrencilerimize üniversite yolculuğunda başarılar diliyoruz.

İlçemiz Maziden  Atiye Şiir Okuma Yarışması; İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sevgi YÜCEL'in katılımlarıyla, Nilüfer Hatun Ortaokulu konferans salonunda gerçekleştirildi. Okulumuzu temsil eden öğrencimiz Nevzat Bahadır ÖZBEK'e ve Edebiyat Zümresi Öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

ZEKERİYAKÖY ORTAOKULU 8. SINIF ÖĞRENCİLERİ OKULUMUZU ZİYARETE GELDİLER.OKUL REHBER ÖĞRETMENİMİZ SERAP  BAŞTÜRK ÖZMEN REHBERLİĞİ'nde  YAPILAN TANITIM PROGRAMINDA İNGİLİZCE ÖĞRETMENİMİZ BURCU BATMAZ ' ın VERDİĞİ İNGİLİZCE DERSİ SONRASI, KENDİ ÖĞRENCİLERİMİZ MİSAFİRLERİMİZE OKULU GEZDİREREK TANITMIŞ OLDULAR.

Liselerde bilim uygulamaları projesi kapsamında okulumuz fizik öğretmeni Yiğit KOÇYİĞİT ve 9. Sınıf öğrencilerimiz yenilenebilir ve alternatif enerji kaynakları örnekleri için jeotermal enerji ve dalga enerjisi prototip çalışması gerçekleştirdiler.Emeklerinden dolayı Yiğit hocamıza ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Pera müzesinde gerçekleştirdiğimiz,Okulumuz 11. sınıf öğrencilerinden oluşan  grupla müze gezisi ve atölye çalışması yaptık.Bu atölye çalışmasında işitme engelli öğrenciler, sosyal ve bedensel etkinliklerin yararını ön plana çıkaran ve yaşamlarında kültürel, sosyal ve sanatsal yönden gelişecekleri deneyimler kazanıyor. Eğitim yılı boyunca sürdürülen kaynaştırma atölyesinde, iş birliği yapılan kurum öğrencilerine; engelli öğrencilerin duygusal, davranışsal ve bilişsel özelliklerine ilişkin ön bilgilendirme yapılıyor. Sergileri kapsayan rehberli tur ve atölyede gerçekleşen ortak proje çalışmalarında; öğrencilerin sosyalleşme ve kendilerinden farklı grupları tanıma anlama; birbirlerinin yaşamlarına dokunarak farkındalık geliştirmelerine fırsat tanınıyor.

Tüm İslam aleminin Miraç Kandili kutlu olsun.. Böyle mübarek bir günde tüm dualarımızın kabul olması dileğiyle..

06.02.2023 tarihinde yaşanan depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için saygı duruşunda bulunduk. Ayrıca Şişli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği anma törenine katıldık.

Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı rahmetle anıyoruz.

Okulumuz 2. döneme hazırlanıyor. Sınıflarımız özenle temizlenip, dezenfekte edilerek öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve okul çalışanlarımız için temiz bir ortama dönüşüyor.

2023-2024 Eğitim öğretim yılı 1. dönem kapanış törenimiz. Tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür eder iyi tatiller dileriz.

Pera müzesinde gerçekleştirdiğimiz, müze gezisi ve atölye çalışmasında, Bakırköy özyazıcı özel eğitim meslek okulu öğrencileriyle birlikteydik.Okulumuz hazırlık ve 11 sınıflarından oluşan  grupla çalışmalar yaptık.