Aylık gazetemiz The ŞAL Times´ın yeni sayısı için Şişli Kaymakamı İdris AKBIYIK´ı Ziyaret Ettik.

Şişli Anadolu Lisesi olarak Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü´yü ziyaret ederek okulumuza sağladığı destek ve katkılar için teşekkürlerimizi sunduk.

Şişli Anadolu Üniversitesi olarak MEF Üniversitesi Prof. Dr. Muhammed ŞAHİN´i ziyaret ettik. Yenilikçi eğitim teknikleri konularında olası işbirliği çalışmalarını istişare ettik.

Göstermiş oldukları misafirperverlikten ötürü Şişli Anadolu Lisesi Ailesi olarak teşekkür ediyoruz.

Okulumuz Almanca Öğretmeni Şifa POYRAZ koordinatörlüğünde yürütülen mektup arkadaşlığı etkinliği ile öğrencilierimiz Almanca dil yeterliliklerini geliştiriyorlar.

Şişli Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan aylık aktüel bilim dergisi Bilimcell´in Şubat sayısı çıktı. Çevrimiçi okuyabilirsiniz.

Felsefe Öğretmenimiz Serap Kıral koordinatörlüğünde yürütülmekte olan Felsefe Köprüsü projesi kapsamında öğrencilerimizin yazmış olduğu mektuplar İtalya´ya ulaştı.

Okulumuz müzik öğretmeni Şafak ERKİNER hocamız ikinci dönemin başından itibaren okulumuzda müdür yardımcısı olarak görevlendirilmiştir. Sayın hocamıza yeni görevinde başarılar diliyoruz.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları okulumuzda öğrencilerin ve velilierin katılımı ile gerçekleştirildi.

2017-2018 eğitim öğretim yılında 9.sınıflar geleneksel rozet takma töreni gerçekleştirilmiştir.

Kaymakamımız Sayın İdris AKBIYIK ve Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat Mücahit YÜNTER Beyefendiler okulumuzu ziyaret ettiler. Öğretmen ve öğrencilerimizle sohbet ettiler. Okulumuz hakkında bilgi aldılar. İncelemelerde bulundular.

Değerli ziyaretleri için Şişli Anadolu Lisesi Ailesi olarak kendilerine teşekkür ederiz.