May

İstanbul Aydın Üniversitesi ile yapmış olduğumuz protokol kapsamında Aydın Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi´nden diş hekimleri okulumuza ücretsiz diş taraması için geldiler. Ayrıca öğrenci ve velilerimiz Aydın Üniversitesi Diş Hastahanesi´nde gerçekleştirecekleri diş muayenelerinde %25 indirimden faydalanacaklar.

May

Şişli Anadolu Lisesi olarak düzenlediğimiz fotoğraf yarışmamıza 80 adet başvuru olmuş, dereceye giren eserler komisyon tarafından tespit edilmiştir. Ödül ve sergileme tarihleri daha sonra açıklanacaktır.

May

9 Mayıs 2018 eTwinning Günü´nde okulumuzda eTwinning projesi yürüten öğretmenlerimizle etwinning panomuzun önünde bir araya gelerek projelerimizin durumlarından bahsedip bu yılın teması olan Kültür Mirası ile ilgili konuştuk.

May

İstanbul Gelişim Üniversitesi ve okulumuz arasında stratejik işbirliği protokolü imzaladık.

Günümüzde insan sağlığı için önemli bir tehdit oluşturan gıda katkı maddeleri ile ilgili öğrencilerimiz bir kamu spotu hazırladılar. Videoyu aşağıda izleyebilirsiniz.

DERGİ OLARAKA OKUMAK İÇİN BURAYI TIKLAYINIZ.

Okulumuzun aylık olarak yayınlanan İngilizce bülteni The ŞAL TIMES´ın Nisan sayısı çıktı.

Resim Öğretmenimiz Filiz ASLAN koordinatörlüğünde okulumuzun bahçe duvarlarını resimlerle süslüyoruz.

Şişli Belediye Başkanı Sn. Hayri İnönü´nün katılımı ile okulumuzda bir kahvaltı organizasyonu yaptık. Okulumuzu şereflendirdikleri için Sayın Başkanımıza teşekkür ediyoruz.

Okulumuz 11-E sınıfı öğrencilerinden Sibel Kaya, proje ödevi dolayısıyla Bilgi Üniversitesi Psikoloji Bölümü Akademisyeni Ryan Macey Wise ile bir röportaj gerçekleştirmiştir. Bu görüşmede normal, normal-dışı kavramları, normal-dışı davranış gösterenlere yaklaşım şeklimiz ve fobiler ele alınmıştır.

Okulumuz İngilizce öğretmenlerinden Didem TURHAN tarafından organize edilen gezi ile Bahçeşehir Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği Bölümü´nü ziyaret ettik.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında okulumuzda eğlenceli bir tören düzenledik.

İstanbul Aydın Üniversitesi ile okulumuz arasında sosyal ve bilimsel alanlarda bir iş birliği protokolü imzaladık. Okulumuz ve ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ederiz. Sayın Rektör Prof. Dr. Yadigâr İZMİRLİ Hanımefendi'ye ve Üniversite İdari Koordinatörü Halil İbrahim KÖKÇÜ Beyefendi'ye teşekkür ederiz.

Okulumuz 9-C sınıfı öğrencileri İngilizce Öğretmenimiz Semiha ALTINDAĞ tarafından organize edilen karaoke etkinliği ile hem eğlendi hem de İngilizce pratiği yaptılar.