"Gerçekten Özgür Bir İradeye Sahip miyiz?"sorusuna gelen yanıtlar içerisinden, 11-A sınıfından Eyüp Baran Yıldız birinci seçilmiş ve kendisine hediyesi verilmiştir.

Ankara Üniversitesi Eğitim Fakültesi´nin değerli hocalarından Prof. Dr. Erten GÖKÇE Hocamız okulumuzda "Başarıya Giden Yol" konulu seminer vermiştir. Öğrencilerimizin kendisinden istifade ettiği bu semineri verdiği için Hocamıza teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Felsefe köprüsü projesi kapsamında Almanya´daki öğrencilerden bizim öğrencilerimize gönderilen mektuplar elimize geçti.

Şişli İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Mücahit Yentür okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimizin gitar performansını dinleyip, öğrencilerimizle sohbet etti.

"18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma" konulu kompozisyon yarışmasında öğrencimiz 10-C sınıfından Maral Yenilmez ilçe eser değerlendirme komisyonu tarafından 2. olarak değerlendirilmiştir.

Ödülünü ISOV Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´nde düzenlenen törende Belediye Başkanı Hayri İnönü´den teslim alan öğrencimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Okulumuzda düzenlediğimiz anma etkinliği ile Çanakkale şehitlerimizi yad ettik.

Şişli Belediye Başkanı Sn. Hayri İnönü´yü aylık olarak yayınladığımız İngilizce gazetemiz The ŞAL Times için röportaj yapmak üzere ziyaret ettik. Sorularımızı büyük bir samimiyetle yanıtlayan Sn. Belediye Başkanımıza zaman ayırdığı için teşekkürlerimizi sunuyoruz.

12 Mart 2018 İstiklal Marşı´nın Kabul Yıldönümü okulumuzda düzenlenen bir etkinlikle kutlandı.

Okulumuzda 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında etkinlikler düzenlendi. Öğretmen ve öğrenciler tarafından düzenlenen programın ardından okulumuz öğretmenleri güzel bir yemek masasında bir araya geldiler.

Şişli Anadolu Lisesi olarak tüm kadınların gününü kutluyor, eşitlikçi, şiddetten uzak, hür bir toplum fikrini sonuna kadar destekliyoruz.

Aylık İngilizce okul dergimiz The ŞAL Times´ın Mart sayısı yayınlandı.

Matematik öğretmenlerimiz Hasan SARITAŞ ve Mine ERDUAN GÜLCAN tarafından organize edilen satranç turnuvamız 12 Mart 2018 tarihinde başlıyor.

Okulumuz öğrencilerinin sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde Mardin'in Derik İlçesi'nde bulunan Kocatepe Köyü İlköğretim Okulu için topladıkları kırtasiye malzemelerini gönderdik.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları okulumuzda öğrencilerin ve velilierin katılımı ile gerçekleştirildi.

Ekm

2017-2018 eğitim öğretim yılında 9.sınıflar geleneksel rozet takma töreni gerçekleştirilmiştir.

Ekm

Kaymakamımız Sayın İdris AKBIYIK ve Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat Mücahit YÜNTER Beyefendiler okulumuzu ziyaret ettiler. Öğretmen ve öğrencilerimizle sohbet ettiler. Okulumuz hakkında bilgi aldılar. İncelemelerde bulundular.

Değerli ziyaretleri için Şişli Anadolu Lisesi Ailesi olarak kendilerine teşekkür ederiz.