Haz

Seminer döneminde öğretmenlerimizle beraber keyifli bir kahvaltı etkinliğinde beraberdik.

Haz

Tayini çıkan değerli öğretmenlerimizle beraber iftar yemeği düzenledik.

Haz

Seminer dönemi çalışmalarında sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Murat Mücahit YENTÜR ziyarette bulunmuştur.

Haz

Her ay İngilizce dilinde yayınladığımız İngilizce aylık gazetemiz The ŞAL TIMES´ın Mayıs sayısı yayınlandı.

Keyifli okumalar dileriz.

Haz

İngilizce öğretmenimiz Didem TURHAN´ın koordinatörlüğünde öğrencilerimiz The Lost Property Office isimli oyunu orjinal dilinde sergilerdiler.

Bu eğlenceli aktivite için öğretmenimiz ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz.

Haz

Okulumuz öğrencileri tarafından okulumuz kantininde bir iftar organizasyonu düzenlendi.

Haz

Okulumuz Almanca Zümresi Öğretmeni Şifa Poyraz tarafından organize edilen Schatten Spiel (Bremen Mızıkacıları) isimli gölge oyunu öğrencilerimiz tarafından başarılı bir şekilde sahnelendi.

Emeği geçen öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Öğrencilerimiz İngilizce Öğretmenimiz Burcu BATMAZ koordinatörlüğünde organize ettikleri "SUPERMAN AND PSYCHIATRIST" isimli oyunu sahnelediler.

İstanbul genelinde okuyan lise öğrencilerine yönelik olarak düzenlediğimiz fotoğraf yarışmamızın sergisini ve ödül törenini düzenledik.

Okulumuz yabancı dil öğretmenleri koordinatörlüğünde öğrencilerimiz tarafından  yabancı dil öğrenmeye yönelik  hazırlanan çalışmaların sunulduğu bir sergi açtık.

Şişli Anadolu Lisesi olarak 18. Mezuniyet Törenimizi okulumuz bahçesinde göz kamaştırıcı bir organizasyonla gerçekleştirdik. Mezunlarımıza kalan eğitim ve iş hayatlarında başarılar diliyoruz.

Okulumuzda gerçekleştirilen 18. mezuniyet törenini canlı olarak yayınlıyoruz.

Anneler günü vesilesi ile okulumuz annelerine bir gül vererek günlerini kutladık. Tüm annelerimizin anneler günü kutlu olsun.

Nisan ayı sorusu olarak belirlenen" Biyolojik olarak yaşamak ile gerçekten yaşamak arasında nasıl bir fark vardır?" sorusuna gelen yanıtlar içerisinden 10- D sınıfından Sena Sönmez´in yanıtı birinci seçilmiş ve kendisine ödülü verilmiştir.

Mayıs ayı felsefe sorusu " Herhangi bir şeyi objektif olarak algılamak mümkün müdür?" olarak belirlenmiştir. Yanıtlar 31 Mayıs´ a kadar alınacaktır.

13 Nisan tarihinde Üsküdar Amerikan Lisesi´nde düzenlenen psikoloji çalıştayına katılarak "Masallar ve Toplumsal Cinsiyet" isimli sunumu gerçekleştiren ve okulumuzu temsil eden öğrencilerimize katılım sertifikaları verildi.